Just shred it - We protect it

Montage

Tvätta händerna

1 Tvätta händerna

Ju bättre grundarbete ju bättre resultat. Tvätta händerna för att inte eventuell smuts ska ta fäste.

Rengör ytan

2 Rengör ytan

Rengör skonsamt din cykel med till exempel isopropanol eller annan fettlösning.

Ta bort bakpapper

3 Ta bort bakpapper

Vik ned bakpapperet och applicera bit för bit längs med cykelramen.

Montage 4

4 Skydda cykeln

Använd dina fingrar eller mjuk monteringskrapa för att fästa Bikeshield på din cykelram. 

Underhåll

Bikeshield skyddar mot repor, stenflis och vanligt slitage. Bikeshield skyddar inte mot skador på sig själv eller på cykeln om Bikeshield skär igenom eller på annat sätt inte underhålls ordentligt. Var noga med att rengöra Bikeshield omedelbart efter varje gång du cyklar eller transporterar din cykel med alkoholfria rengöringsmedel.

OBSERVERA: All plast är känslig för avfettningsmedel så torka omedelbart torrt Bikeshield under rengöring. Bikeshield är “självläkande”. Detta innebär att repor försvinner om materialet inte skärs eller tom hela vägen igenom. Använd en värmepistol på det skadade området för att påskynda processen.

Borttagning

Låt cykeln nå 70 F/22-23°C eller varmare. Skala Bikeshield långsamt rakt bakåt längs ramen. Om skyddet är dåligt applicerad på befintlig flisad färg, dålig färg eller dekaler av dålig kvalitet bör du ha extra försiktighet när du tar bort Bikeshield eftersom det kan ta bort färg och dekaler av dålig kvalitet.

Var noga med att veta om du har en pulverlackeringsfärg eftersom Sportscover inte garanterar att de klister fast vid cyklar målade med pulverlack.

Läs mer på garantier & ansvar