Valet är klart!

Precis som de flesta bilförsäljare har du redan ett bredd utbud av eftermarknadsprodukter, och pågrund av detta är det extra viktigt att sälja produkter som hör ihop med dem du redan säljer.

Om du redan säljer lackskydd eller tonad fönsterfilm, då är ClearPlex ett val för dig då det faller naturligt i rätt riktning av dina nuvarande produkter.

ClearPlex

Resistent mot repor

Kunder önskar att skydda deras bilar med lackskydd. Stenskott på lacken är en irritation. Stenskott och sprickor i vindrutan är kostsamt och farligt.

ClearPlex är utformad för att ta konsekvenserna av stenskott och splittrat glas men lämnar endast en minimal nålspets på filmen och bevarar sin optiska klarhet. ClearPlex är resistent mot repor och står emot det dagliga motståndet från tex vindrutetorkare.

Skydd för vindrutor

ClearPlex är den första och enda optisk klara skyddsfilmen för vindrutor på bilar. Produkten reducerar markant stötar från vanliga vägfaror som stenskott och lämnar glaset i ursprungligt skick.

Beroende på vindrutan kan det ta 30 minuter av en certifierad installatör. Filmen är termiskt inpassad till varje kurva av vindrutan och anpassar sig
efter glaset.