Unik strålkastarfilm och lackskydd som används som stenskottskydd på lyktor eller lack. Finns i flertal färger och toningar. Finns i 2 varianter: 0.50 mm, 0.30 mm och Raceshield. Sportscover Carshield 0.50 mm och 0.30 mm är gjorda i PVC med den unika limsammansättningen som gör materialet stöttåligt och i och med det ”flytande” limmet fyller den effektivt igen små befintliga repor.

Carshield

Carshield produkter

kr 220kr 660

Lyktskydd

Lyktskydd Clear

kr 220kr 631

Carshield produkter

Transparent
Lackskydd
Självläkande
Stötreducerande
Passar alla storlekar
Lätt att montera
Behåller andrahandsvärdet
0.3-0.5mm tjocklek

03mm

Carshield 0.3mm är något tunnare än 0.5mm och används främst för att skydda lacken på speciellt ansatta ytor såsom insteget där du nöter vid in och urstigning, i bakluckan där du lastar i och ur och på huven som är speciellt utsatt av stenskott. Eftersom den är så flexibel går den att använda på de flesta lackytor du vill skydda på din bil. Används även till polykarbonat strålkastare där det inte krävs samma tjocklek som glasstrålkastare. Finns i färdiga satser eller på metervara.

04mm

Carshield 0.4mm är gjord i 4 lager laminerad film och fungerar som ett skydd mot stenskott på vindrutan. Används främst under racing och rallytävlingar eller annan krävande körning som går hårt på vindrutorna. Istället för att byta en skadad ruta som både är dyrt och tidskrävande så drar du bara bort det övre lagret och har en ny fräsch yta som gör att du snabbt kan köra vidare. Raceshield är tillverkad i PET som ger en högre optisk klarhet och därför lämpar sig bäst till vindrutor.

05mm

Carshield 0.5 mm är det tjockaste materialet och passar främst som strålkastarskydd och är helt transperant. Carshield strålkastarskydd skyddar dina strålkastare mot stenskott och repor i glaset och behåller ljusbilden intakt. Strålkastarskyddet finns även i färgade versioner och säljs i färdigskurna satser. Finns till ett flertal bilmodeller. Materialet finns även att köpa i metervara så du kan anpassa efter dina egna önskemål.