Carshield – Skydda mot stenskott

Unik strålkastarfilm och lackskydd som används som stenskottskydd på lyktor eller lack. Finns i flertal färger och toningar.

Finns i 3 varianter: 20 mil, 12 mil och Raceshield. Sportscover Ricochet 20 mil och 12 mil är gjorda i PVC med den unika limsammansättningen som gör materialet stöttåligt och i och med det ”flytande” limmet fyller den effektivt igen små befintliga repor.

Se produkter

Fakta & Egenskaper

  • Transparent
  • Lackskydd
  • Flytande lim (Självläkande)
  • Stötreducerande
  • Passar alla storlekar
  • Lätt att montera
  • Behåller andrahandsvärdet
  • 12 till 20 mil tjocklek

Carshield (12 mil)

12mil (0,3mm) är något tunnare än 20mil och används främst för att skydda lacken på speciellt ansatta ytor såsom insteget där du nöter vid in och urstigning, i bakluckan där du lastar i och ur och på huven som är speciellt utsatt av stenskott. Eftersom den är så flexibel går den att använda på de flesta lackytor du vill skydda på din bil. Används även till polykarbonat strålkastare där det inte krävs samma tjocklek som glasstrålkastare. Finns i färdiga satser eller på metervara.

Ricochet (20 mil)

20 mil (0,5mm) är det tjockaste materialet och passar främst som strålkastarskydd och är helt transperant. Ricochet strålkastarskydd skyddar dina strålkastare mot stenskott och repor i glaset och behåller ljusbilden intakt. Strålkastarskyddet finns även i färgade versioner och säljs i färdigskurna satser. Finns till ett flertal bilmodeller. Materialet finns även att köpa i metervara så du kan anpassa efter dina egna önskemål.

Raceshield

Raceshield (0,4mm) är gjord i 4 lager laminerad film och fungerar som ett skydd mot stenskott på vindrutan. Används främst under racing och rallytävlingar eller annan krävande körning som går hårt på vindrutorna. Istället för att byta en skadad ruta som både är dyrt och tidskrävande så drar du bara bort det övre lagret och har en ny fräsch yta som gör att du snabbt kan köra vidare. Raceshield är tillverkad i PET som ger en högre optisk klarhet och därför lämpar sig bäst till vindrutor.

Lyktskydd Clear

176 kr505 kr

Lamin-x är en unik strålkastarfilm och används som stenskottskydd på dina lyktor. Lamin-x Clear är helt transparent och används som lyktskydd (20mil). I detta pris ingår ett ark.

Lyktskydd Colored

176 kr528 kr

Lamin-x Colored är en unik strålkastarfilm och används som stenskottskydd på dina lyktor. Lamin-xColored är färgard film och används som lyktskydd (20mil). I detta pris ingår ett ark.

Monteringsskrapa

52 kr

Monteringsskrapa från 3M som är en hård men flexibel skrapa som gör det lättare att montera SportsCover material.