Carshield

Unik strålkastarfilm och lackskydd som används som stenskottskydd på lyktor eller lack. Finns i flertal färger och toningar.

Finns i 3 varianter: 20 mil, 12 mil och Raceshield. Sportscover Ricochet 20 mil och 12 mil är gjorda i PVC med den unika limsammansättningen som gör materialet stöttåligt och i och med det ”flytande” limmet fyller den effektivt igen små befintliga repor.

Carshield
176 kr528 kr

Övrigt

Montagekniv

72 kr

Övrigt

Filtskrapa

60 kr

Lyktskydd

Lyktskydd Clear

176 kr505 kr
Carshield

Fakta & Egenskaper

  • Transparent
  • Lackskydd
  • Flytande lim (Självläkande)
  • Stötreducerande
  • Passar alla storlekar
  • Lätt att montera
  • Behåller andrahandsvärdet
  • 12 till 20 mil tjocklek

Carshield (12 mil)

12mil (0,3mm) är något tunnare än 20mil och används främst för att skydda lacken på speciellt ansatta ytor såsom insteget där du nöter vid in och urstigning, i bakluckan där du lastar i och ur och på huven som är speciellt utsatt av stenskott. Eftersom den är så flexibel går den att använda på de flesta lackytor du vill skydda på din bil. Används även till polykarbonat strålkastare där det inte krävs samma tjocklek som glasstrålkastare. Finns i färdiga satser eller på metervara.

Ricochet (20 mil)

20 mil (0,5mm) är det tjockaste materialet och passar främst som strålkastarskydd och är helt transperant. Ricochet strålkastarskydd skyddar dina strålkastare mot stenskott och repor i glaset och behåller ljusbilden intakt. Strålkastarskyddet finns även i färgade versioner och säljs i färdigskurna satser. Finns till ett flertal bilmodeller. Materialet finns även att köpa i metervara så du kan anpassa efter dina egna önskemål.

Raceshield

Raceshield (0,4mm) är gjord i 4 lager laminerad film och fungerar som ett skydd mot stenskott på vindrutan. Används främst under racing och rallytävlingar eller annan krävande körning som går hårt på vindrutorna. Istället för att byta en skadad ruta som både är dyrt och tidskrävande så drar du bara bort det övre lagret och har en ny fräsch yta som gör att du snabbt kan köra vidare. Raceshield är tillverkad i PET som ger en högre optisk klarhet och därför lämpar sig bäst till vindrutor.