%

Mirco Flare 14,5cm

Mirco Flare 14,5cm

Pris: 63 kr79 kr

Lanseringserbjudande. Passa på! Micro-Flare handlar om sidosikt och synas när du behöver det mest. En ny syn på den trogne LED cykel lampor som vi har alla vuxit till kärlek och lita på. LED-cykel lampor har funnits i nästan 10 år nu och har förändrats mycket lite! Vissa säger när du hittar en bra sak hålla sig till det vi säger .. varför inte göra det bättre ..?

Nollställ

Beskrivning

Lanseringserbjudande. Passa på! Micro Flare finns i Blå, gul, grön, röd, vit och är synlig på över 200m och har en synradie på 360 grader. Micro Flare har två olika lägen, strobe (blinkande) eller fast ljus. Batterier och spännband medföljer!

Micro-Flare handlar om sidosikt och synas när du behöver det mest. En ny syn på den trogne LED cykel lampor som vi har alla vuxit till kärlek och lita på. LED-cykel lampor har funnits i nästan 10 år nu och har förändrats mycket lite! Vissa säger när du hittar en bra sak hålla sig till det vi säger .. varför inte göra det bättre ..?

Cykellyktor lyser, men vad är skillnaden? Cykellyktor är inte alla skapade lika! Vanlig cykel lampor lyser starkt i en primär riktning (enkelriktad) och i allmänhet fungerar bra för trafik som närmar sig bakifrån dig Men hur trafik som kommer från sidan och andra vinklar? Micro-Flare använder hög intensitet lysdioder för att belysa en flexibel fiberoptisk kärna som lyser upp runt i alla riktningar (Omni-Directional) Det kan ses på sträckor över 300 meter och ja du kan göra det blixten och som de flesta LED-lampor det varar åldrar och använder regelbundet (eller uppladdningsbara) AAA-batterier För en mer teknisk ta på Micro-Flare

Längd: 14,5cm