Bungy Pump Number One

Bungy Pump Number One

Pris: 879 kr

Staven är unik med sin inbyggda fjädring på cirka 20 cm och motstånd på 4 kilo. När man tränar med BungyPump-stavarna stärks hjärta, muskler, vävnader och skelett. Forskning visar att träning med BungyPump kan öka förbränningen upp till 77% jämfört med vanlig promenad vilket gör att det blir lättare att t.ex. gå ner i vikt. Lederna i främst fot-, knä- och höftleder avlastas. Två stavar ingår i detta pris!

10 i lager

Beskrivning

Träningsstaven som i första hand vänder sig till de som är vardagsmotionärer.

Den som väljer en aktiv livsstil får många positiva hälsoeffekter utöver god kondition med avseende på livskvalitet och livslängd. Fysisk aktivitet är ett mycket gott skydd för människan och den allra viktigaste friskhetsfaktorn.

Staven är unik med sin inbyggda fjädring på cirka 20 cm och motstånd på 4 kilo. När man tränar med BungyPump-stavarna stärks hjärta, muskler, vävnader och skelett. Forskning visar att träning med BungyPump kan öka förbränningen upp till 77% jämfört med vanlig promenad vilket gör att det blir lättare att t.ex. gå ner i vikt. Lederna i främst fot-, knä- och höftleder avlastas. Den fjädrande effekten innebär att stavens nedslag mot marken blir mjukare och skonsammare för axlar och armbågar jämfört med traditionella stavar. Cirka 90% av kroppens muskler aktiveras när man går med BungyPump-stavar. Stavarna levereras i par, komplett med spetsar, trugor och gummifötter.

Mer information

Längd

115-155 cm

Grepp

Ergonomiskt utformat med kraftfullt band

Skaft- övre del

Hållbart plastmaterial, diam. 30mm

Skaft- nedre del

Aluminium

Spets

Hårdmetall

Gummifot

Naturgummi

Färg

Svart

Tillverkningsland

Sverige